День Гідності та Свободи

21 листопада — це не лише дата в календарі, але й день, коли ми вшановуємо пам'ять тих, хто віддав своє життя заради гідності та свободи нашої країни. Це свято несе історію боротьби за ці важливі цінності, а також визначає наш сучасний шлях та майбутнє.
Герої Небесної Сотні, чиї імена стали символами самопожертви та відданості ідеалам правди і справедливості, залишають невиразний слід у серцях кожного українця.
Сьогодні, ми пам'ятаємо тих, хто вийшов на Майдан у пошуках справедливості та свободи. Їх виразне "Вільні заради майбутнього" підкреслює, що наші справжні цінності варті відстоювання і оборони.
Це свято також є нагадуванням про те, що майбутнє України лежить у руках молодого покоління. Як вираз підтвердження сказаному, створено відеоролик за участю наший юних патріотів, учнів Херсонської загальноосвітньої школи I-III ступенів №4 ХМР????????
Причини запровадження Дня Гідності та Свободи на державному рівні, про історичні події, які відбувалися 10 років тому пригадали на годині спілкування учні 9-А і 9-Б кл. 21 листопада 2013 року, на майдан Незалежності у Києві вийшли кілька сотень людей, щоб висловити свій протест проти рішення влади, яке загрожувало Україні втратою незалежності та перекреслювало її європейське майбутнє. Боротьба українського народу велася не за матеріальні блага, а за духовні цінності - Гідність і Свободу!!!
111