Звітування директора

29 травня 2023 року відбулося щорічне звітування директора Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Херсонської міської ради Олександри ПОТУК. На зборах були присутні 87 учасників освітнього процесу: працівники закладу, учні, представники  батьківської громадськості.   
  З теплими словами привітання та підтримки до присутніх звернувся В’ячеслав Білковський, депутат Херсонської міської ради, який наразі боронить нашу землю від окупантів на східному напрямку .
       Олександра Іванівна звітувала про особливості освітнього та виховного процесу в умовах військового стану, результативну роботу щодо збереження колективу закладу та учнівського контингенту, ефективну роботу педагогів щодо освоєння та впровадження сучасних форм дистанційного навчання, результати участі педагогів та здобувачів освіти у проєктах, конкурсах та олімпіадах різних рівнів та напрямів, якість функціонування інклюзивних класів в умовах дистанційної форми навчання, результати самооцінювання освітнього середовища, співпрацю з батьківської громадськістю, різними установами та фондами.
      У ході виступу Олександра Іванівна відзначила працівників закладу, які впродовж навчального року зробили особливий внесок у розбудову якісної освітньої системи та підтримання іміджу школи. Визначено основні завдання Стратегії розвитку закладу на 2023-2027 роки: розбудова безпечного освітнього середовища, надання якісних освітніх послуг здобувачам освіти в різних формах організації освітнього процесу, діджиталізація закладу.
       Діяльність колективу закладу під керівництвом директора одностайно визнано задовільною (голосування проведено на платформі Menti.com та в чаті загальних зборів колективу).
     Працівники закладу, представники батьківської громадськості та учнівського самоврядування високо оцінили роботу адміністрації та педагогів закладу, висловили щиру подяку керівникові й колективу за злагоджену та якісну роботу, побажали наснаги та нових звершень.
Віримо Перемогу України, тримаємо освітянський фронт????????!